Wie ben ik?

Ik ben Vera Lötters en woon in Amsterdam. In mijn leven heb ik op cruciale momenten ervaren hoe kwetsbaar en kostbaar het leven is. Vanuit dat besef heb ik besloten mijn expertise, kennis en ervaring in te zetten voor een gezondere wereld.

Als marketingcommunicatie professional werk ik voor organisaties in de sectoren zorg, cultuur, welzijn en non-profit. Sectoren waar het over mensen gaat; groepen en individuen met hun eigen belangen en wensen. Daar zet ik mij persoonlijk èn professioneel voor in.

Ik woon in een groene buurt in Amsterdam en voel mij maatschappelijk betrokken bij wat er speelt in mijn omgeving. Ik hou van mijn partner, kat, vrienden, familie, boeken en piano. Mijn energie haal ik uit een gezonde leefstijl, sport, muziek, dans en samenzijn. Gezondheid, cultuur en zingeving zijn belangrijke pijlers voor mij. Bronnen van inspiratie zijn Boeddha, Bach & Broccoli. 

Copyright: Vera Lötters
Webdesign: Marjan kleinen
Fotografie: Saskia Bagchus, Gert Hemink, Pixabay

 Ik verzamel via deze website geen persoonsgegevens. De website maakt gebruik van functionele cookies om de website optimaal te laten functioneren.