Wie ben ik?

Ik ben Vera Lötters en woon in Amsterdam. In mijn leven heb ik op cruciale momenten ervaren hoe kwetsbaar en kostbaar het leven is. Vanuit dat besef heb ik besloten mijn expertise, kennis en ervaring in te zetten voor een gezondere wereld. Als marketingcommunicatie professional werk ik voor organisaties in de sectoren zorg, cultuur, sport en welzijn. Ik woon in een groene buurt, hou van mijn kat, vrienden, familie, boeken en piano. Mijn energie haal ik uit een gezonde leefstijl, sport, muziek, dans en samenzijn. Gezondheid, cultuur en zingeving zijn belangrijke pijlers voor mij. Bronnen van inspiratie zijn Boeddha, Bach & Broccoli. 

Opleiding

 • 2022-2023 Opleiding Virtueel WebAssistant, Weblish online – certificaat
 • 2015-2016 Opleiding Online Marketeer B @SRM Amsterdam – diploma
 • 2010-2017 School voor Biodanza, systema Rolando Toro IBF – Rotterdam en Utrecht – diploma
 • 1997-2016 Diverse trainingen persoonlijke ontwikkeling o.a. Essence/Source, Vippassana
 • 1992-2014 Diverse trainingen Marketing & Communicatie oa bij Van der Hilst Amersfoort
 • 1988-1992 Frederik Müller Academie Amsterdam, HBO M&C Boekhandel en Uitgeverij – diploma
 • 1985-1988 Stedelijk Conservatorium Arnhem – Hoofdvak Piano – certificaat theorie
 • 1979-1984 VWO Isala College Silvolde – diploma

Extra

Naast mijn werk in Marketing & Communicatie heb ik een aantal nevenactiviteiten:

 • Als docent – in januari 2018 afgestudeerd aan de Biodanzaschool Utrecht – gaf ik biodanzaworkshops in Amsterdam.
 • Als lid van de Raad van Advies was ik van 2014-2016 betrokken bij Vereniging Noppes, een vereniging waar leden producten en diensten uitwisselen voor ‘nop’.
 • Ik volg regelmatig opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Copyright: Vera Lötters
Webdesign: Marjan kleinen
Fotografie: Saskia Bagchus, Gert Hemink, Pixabay

 Ik verzamel via deze website geen persoonsgegevens. De website maakt gebruik van functionele cookies om de website optimaal te laten functioneren.